0

La vida al voltant de l’aventura a Lleida

Tant si ets un amant de la natura com un malalt dels esports d’aventura, Lleida és un petit paradís per no acabar-se’l. Muntanyes, boscos, paisatge, poblets i centenars de racons t’estan esperant en tot moment.

Si estàs pensant en mudar-te a una ciutat o poble proper a tota aquesta oferta, ja sigui com a professional o treballador, o com a amant o consumidor, comprar pisos a Lleida pot ser una excel·lent operació, ja sigui a la capital o a les rodalies i demés pobles de la comarca.

Cada cop són més les migracions des de les grans ciutats a indrets més íntims i tranquils. Lleida manté encara aquell caràcter a mig camí entre poble i ciutat, amb una xarxa metropolitana, d’altra banda, que pot aportar aquesta dosi de tranquil·litat tan preuada per a moltes famílies.

Si us amoïnen els preus, sabeu que comprar pisos a Lleida actualment es pot fer per menys de 60.000€, doncs el ventall de possibilitats és molt variat, i no necessàriament això fa decaure la qualitat, grandària i prestacions dels habitatges. Com a tot arreu, com més ens allunyem del centre de la ciutat, millors preus podrem aconseguir segurament, però tot i així parlem de preus per la compra de pisos a Lleida molt competitius.

Tant si penseu en un canvi d’aires, un nou lloc on viure i buscar oportunitats, o bé una segona residència a la que apropar-vos per a practicar les vostres activitats preferides, ara pot ser un bon moment. Lleida és un lloc de referència per tots els amants de l’esquí per la seva proximitat amb diverses pistes, pel seu punt intermedi amb d’altres més llunyanes, i a per la seva accessibilitat i connexió ja sigui en tren o cotxe. També si us agrada sortir a passejar per boscos i rutes pel camp o la muntanya, la quantitat de secrets per descobrir és inacabable.

I si no us convenç el canvi definitiu i teniu una mica de calaix, sempre podeu optar per comprar un pis a Lleida i fer-lo servir com a segona residència per a anar-hi els caps de setmana per desconnectar i respirar una mica d’aire fresc, o bé per llogar per temporades i anar-hi durant els mesos en què, per exemple, podeu fer esquí o d’altres esports de neu. Les possibilitats hi són, i viure a Lleida pot ser una veritable aventura per als amants de l’activitat física i l’esport.

*Imagen: www.barcelonarinconesdelaciudad.com

rosa_villar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *